Årlig tannhelsesjekk

Årlige tannlegeundersøkelser er et viktig punkt på "to do"-listen din!

Undersøkelse

Tannlegeundersøkelser bidrar til å forbedre tannhelsen og oppdage tannproblemer tidlig. Vi anbefaler at alle pasienter gjennomgår en årlig tannlegeundersøkelse, inkludert røntgen, rengjøring og hygieneinstruksjoner. En tannsjekk er en helsesjekk av tenner, munn og tannkjøtt. Denne sjekken utfører man for å forebygge tannproblemer og den avdekker skader som for eksempel hull i tennene, og sykdommer som har behov for behandling.

Det blir tatt røntgenbilder som finner ut av behovet for eventuell behandling. Det blir gjort en klinisk undersøkelse, en enkel rens som er forebyggende og sørger for å holde tennene og tannkjøttet friskt, i tillegg til at det blir gitt en hygieneinstruksjon.

En tannsjekk kan utføres av både en tannlege og en tannpleier. Tannleger og tannpleiere kan utføre tannundersøkelser for å diagnostisere orale tilstander. Vanligvis er det bare en tannlege som kan utføre behandlinger som å reparere et tannhull. Tannpleiere er svært viktige i behandlingen av pasienter med periodontal sykdom. Her jobber ofte tannpleiere i tett samarbeid med fagfolk.


Bestill behandlingen

Fyll inn informasjonen din nedenfor.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Se behandlinger

Er det på tide for deg å ta tak i tennene?

Du bør besøke tannlegen med jevne mellomrom. Kanskje det er en stund siden sist du gjorde det? Da er du hjertelig velkommen til å bestille time.