Ny pasient

Velkommen som ny pasient hos oss!

Til alle nye pasienter

Ofte kan det være vanskelig for deg som pasient å velge riktig tannlegeklinikk, og i tillegg vite hvilken behandlingsform du skal velge til dine plager. Derfor ønsker vi å tilby alle våre nye pasienter en komplett tannhelsesjekk med enkel fjerning av tannstein, fire røntgenbilder og rens til kun 890,-

Dette er første møtet med oss, og vi ønsker å hjelpe deg som pasient til å finne en kompetent tannlege som passer deg. Alle våre tannleger og tannpleiere jobber i ett tverrfaglig team. Du vil bli godt ivaretatt og føle deg komfortabel fra du kommer inn i venterommet til du er ferdig med behandlingen din. Selvfølgelig ønsker vi at du får en så god opplevelse at du velger oss igjen neste gang!

Dette inkluderer undersøkelsen:

- Vi undersøker tennene og tannkjøttet ditt grundig for alle synlige skader og sykdommer.

- Sammen går vi gjennom prosessen slik at du får en full oversikt over din tannhelse. Vi gir deg råd til hvordan du kan opprettholde og oppnå god tannhelse.

- Vi gir tennene dine en god rens og gjør en enkel tannsteinsrens, slik at munnen din vil føles både frisk og ren etter besøket!

Trykk på "behandlinger" for å lese mer om alle behandlingene vi tilbyr her hos oss!

Bestill behandlingen

Fyll inn informasjonen din nedenfor.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Se behandlinger

Er det på tide for deg å ta tak i tennene?

Du bør besøke tannlegen med jevne mellomrom. Kanskje det er en stund siden sist du gjorde det? Da er du hjertelig velkommen til å bestille time.