Tannimplantat

Tannimplantater brukes til å erstatte manglende tenner.

Implantater

Har du av ulike årsaker mister en tann og ønsker å erstatte den, så finnes det permanente løsninger for dette. I dag bruker tannlegene en permanent erstatning, kalt tannimplantat.

Våre dyktige tannleger har god kompetanse på dette feltet. Ved en slik behandling skrus en implantatskrue inn i kjevebeinet, som da vil erstatte tannroten. Deretter festes en distanseskrue som et bindeledd mellom implantatskruen og tannkronen, som da settes på til slutt. Dermed har du en ny tann!

Et tannimplantat er en permanent erstatning for manglende tenner. Med denne behandlingen festes skruen i kjevebenet og deretter skiftes tannroten. Deretter festes en avstandsskrue som forbindelse mellom implantatskruen og tannkronen, som til slutt monteres. Hvis du mangler en eller flere tenner, er implantater et alternativ.

Denne prosessen starter med en konsultasjon med vår tannlege, en proteselege, som har fått spesialopplæring på dette feltet. Deretter, hvis tannimplantater er et alternativ, vil du bli henvist til en oral kirurg. Fordi implantatet skrus inn i kjevebenet, må røntgenbilder brukes for å vurdere om kjevebenet tåler denne innsettingen. Hvis kjevebenet ikke er sterkt nok, finnes det andre alternativer.

Bestill behandlingen

Fyll inn informasjonen din nedenfor.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Se behandlinger

Er det på tide for deg å ta tak i tennene?

Du bør besøke tannlegen med jevne mellomrom. Kanskje det er en stund siden sist du gjorde det? Da er du hjertelig velkommen til å bestille time.