Usynlig regulering

Invisalign er en usynlig regulering som kan gi deg drømmesmilet!

Hvordan fungerer usynlig regulering?

Tannlegen din vil ta et avtrykk og skanne tennene dine. Skinnen vil føles for liten for de tennene du har nå, men den vil sakte skyve tennene på plass. Hvis tennene sitter godt på skinnen, bytt den ut med en ny skinne som er litt for liten. Slik fortsetter du til tennene dine er slik du vil ha dem. Når man har kommet til slutten av prosessen og tennene står på plass vil man også forsikre at tennene ikke flytter seg tilbake. Ved hjelp av en retainer; enten en metalltråd som limes på baksiden av tennene, eller med skinner som ligner litt på det du har hatt tidligere, som brukes mindre og mindre, og til slutt kun noen netter i uken.

Fremtidens regulering

Invisalign er en serie med avtagbare og nærmest usynlige skinner som gradvis flytter tennene dine i ønsket posisjon. Med Invisalign kan du nyte livet som vanlig mens skinnene gir deg et rett og vakkert smil på en diskret og komfortabel måte. Så langt har over 5 millioner mennesker rundt i verden forvandlet smilene sine med usynlig regulering! Som voksen blir det mer populært med rett tannstilling. De fleste ønsker ikke å gå med tradisjonell tannregulering med streng i denne fasen av livet. Invisalign er den mest utbredte og beste dokumenterte metoden for å gjøre akkurat dette. Vår tannlegepraksis bruker de mest populære og testede tannskinnene på markedet. Usynlig tannregulering er designet spesielt for deg og dine tenner. Den vil være formet for å passe perfekt til munnen din. Det er ingen aldersgrense, men bro- og implantatproteser setter noen begrensninger.

Hvor lang tid tar behandlingen?

Du vil bli overrasket over hvor stor forandring du kan oppnå på få måneder. En forandring som dine omgivelser vil merke, og som du kan glede deg over hver dag, resten av livet. Vi kan gi deg en nøyaktig tidsplan etter konsultasjonen.

Hva koster usynlig regulering?

Prisen på usynlig regulering er sammenlignbar med prisen på tradisjonell regulering. Totalprisen på Invisalign varierer fra 25.000 – 55.000 kroner, avhengig av hvor stort behandlingsbehovet er. På konsultasjonen får du et prisoverslag basert på dine tenner.

Bestill behandlingen

Fyll inn informasjonen din nedenfor.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Se behandlinger

Er det på tide for deg å ta tak i tennene?

Du bør besøke tannlegen med jevne mellomrom. Kanskje det er en stund siden sist du gjorde det? Da er du hjertelig velkommen til å bestille time.